Skip to main content

Afspraak Osteopathie

Maak rechtstreeks een afspraak in de agenda van een van de osteopaten via het online reservatie systeem.

U kan ook telefonisch een afspraak maken via het tele-seceretariaat

Therapeuten

PRAKTISCH

  • Eerste consultatie
    Een eerste consultatie bestaat uit een vraaggesprek, een fysisch onderzoek en een behandeling. De bevindingen worden bijgehouden in een persoonlijk dossier. Indien je reeds onderzoeken onderging kan je best de resultaten hiervan meebrengen (foto’s, scans,…).  Tijdens het onderzoek/behandeling zal gevraagd worden om je deels te ontkleden. Laat het weten aan je therapeut als je je hierbij niet comfortabel voelt.
  • Opvolgbehandelingen
    Tussen de osteopatische behandelingen laten we meestal 1 tot 3 weken, zo krijgt jouw lichaam de tijd om zich aan te passen.
  • Annulatie van afspraken
    Wij vragen bij annulatie de therapeut minstens 48u op voorhand te verwittigen. Bij annulatie binnen 24u voorafgaand aan de afspraak wordt de helft van de consultatie aangerekend. Als je niet komt opdagen wordt de volledige zitting in rekening gebracht.

TARIEF

De tarieven variëren afhankelijk van de opleiding en werkervaring van de therapeut. Neem contact op met de therapeut van uw keuze om het juiste tarief te kennen.

De betaling dient contant of via payconiq te gebeuren na iedere consultatie. De meeste mutualiteiten bieden een gedeeltelijke terugbetaling aan, neem contact op met jouw mutualiteit voor meer concrete info. Deze terugbetaling is niet gebonden aan een doktersvoorschrift, je kan dus rechtstreeks bij de osteopaat terecht.