Skip to main content

Bedrijfsservice: Coach & Cure

 

 

 

 

 

 

 

Je bent als ondernemer, manager of gepassioneerde medewerker iemand die elke dag het beste van zichzelf geeft.

Dit eist soms over de jaren heen zijn tol. Je verliest vitaliteit, krijgt kwaaltjes die je voorheen niet had of erger, je loopt tegen een burn-out aan. In onze aanpak bekijken we zowel de fysieke als de mentale aspecten die je negatief beïnvloeden en gaan via manuele behandeling en interactief coachende gesprekken je persoonlijk potentieel terug opkrikken.

Wat?

90 min

Individuele sessie

Manuele behandeling

Coaching

In de 1 op 1 sessies nemen we de tijd om na te gaan wat je uit de sessie wenst te halen.

Vanuit dit objectief gaan we aan de hand van een vraaggesprek en fysiek onderzoek bepalen waar het werkterrein voor de manuele behandeling ligt.  Tijdens de manuele behandeling maken we de zones vrij die beweging beperken of vitaliteit en recuperatie onderdrukken.

In het gesprek nadien maak ik je bewust hoe je lichaam je hulpmiddel kan zijn naar betere prestaties of zoeken we samen naar oplossingen voor je huidige probleem.

Aan het begin van de volgende sessie starten we met jouw feedback van de vorige sessie en bouwen we verder aan het optimaliseren van jouw fysiek en mentaal potentieel.

Waarom?

Stress en gejaagdheid hebben een belangrijke invloed op het lichamelijk en geestelijk functioneren. Door de geleidelijke opbouw van spanning en overprikkeling capteren mensen moeilijk hoe deze stress zich cumuleert en ons functioneren verstoort. Dit lijdt op termijn tot prestatieverlies, fysieke klachten, negatieve emoties en mogelijk ziekte.

Leidinggevenden “geven” leiding  maar worden zelf zelden “begeleid”. Dit resulteert dikwijls in een viltaliteitsconflict dat al te vaak opgelost wordt met cafeïne, suiker en een extra dosis adrenaline. Als bedrijfsatleet is een goede lichamelijke en mentale gezondheid de beste uitgangspositie om een leven lang vitaal te blijven ondernemen en werken.

Waar?

De sessies gaan door in ons pand te Kortenberg, gelegen in de stationsstraat 24.   (Groepspraktijk Facet)

Dienstverlening op locatie is te bespreken onder voorwaarden.

Voor wie?

Ondernemers, managers en gepassioneerde werknemers met fysieke klachten, energieverlies en/of stress in hun werk of in de werk-privé relatie. Alsook mensen die preventief deze klachten willen vermijden.

Door wie?

Sam De Cuyper: dynamisch ondernemend en oplossingsgericht.

Bijna 2 decennia ervaring in het werken met mensen die functioneren in een stressvolle werksetting. Gepassioneerd door beweging, vitaliteit en hoe je op een positieve manier het beste in mensen naar boven haalt.