Skip to main content

Mindfulness

8 weken groepstraining / meditatie

Mindfulness is een houding om in het leven te staan.

Door mindful te zijn blijf je met je aandacht in het hier en nu en leer je meer bewust te zijn van denkprocessen of gevoelens die zich in jou afspelen. Door meer bewust te zijn raak je minder overspoeld en kan je kiezen om anders op het leven te reageren.

Het 8 weken programma is geschikt voor iedereen die beter wil omgaan met de uitdagingen van iedere dag. Ook wie nog geen ervaring heeft met gelijk welke vorm van meditatie kan gemakkelijk instappen.

Deze methode is een wetenschappelijk onderbouwd en maakt je meer bestand tegen stress, angst, piekeren, pijn en depressie. Je krijgt allerlei tools aangereikt om veerkrachtiger en stressbestendiger te zijn en hoe een dipje of zelfs een burn-out te voorkomen. Je verkrijgt kennis over je eigen piekersystemen en leert ze beter herkennen en loslaten waardoor je jezelf minder vastrijdt in je hoofd en ook een betere nachtrust hebt.  Mindfulness leert je ook jezelf te accepteren en meer ten volle te laten genieten van het leven, waarvoor het leven toch uiteindelijk gemaakt is, ook voor jou….

Praktisch:

  • zaterdag van 10u tot 12u
  • 07/10, 14/10, 21/10, 28/10, 18/11, 25/11, 02/12 en 09/12/2023
  • Kostprijs €285 (hand-en werkboek inbegrepen)
Inschrijven

Contact: